Forside
Overnatting
Butikk og kafé
Aktiviteter
Selskap og servering
Album
Kontakt oss
English

Overnatting

Butikk og café

Aktiviteter

Selskap og servering

Kontakt oss

English

Bildet er tatt i: Låven (Foto: Fotograf Hattrem)

Selskap og servering

Det er mye som skal klaffe for et arrangement skal ende opp som et minne for livet. Men et godt vertskap, feststemte gjester og ikke minst. en vakker en vakker ramme rundt det hele, gjør at suksessen er innen rekkevidde. På Munkeby Søndre, er det nettopp dette vi er opptatt av. Derfor har vi utviklet flere forskjellige alternativer som egner seg til selskapsbruk.

Vi er behjelpelig med å arrangere ditt selskap. Vi kan tilby alt for at rammen rundt ditt selskap blir slik du ønsker, og leverer mat og drikke etter ønske.

Låven

Det perfekte stedet for konfirmasjon, barndåp, bursdager og bryllup.

Stabburet

I dette rommet blir du satt i kornbinger og ved langbord ,der det tidligere var kister med husholdningsvarer.Det koselige stabburet rommer 25 personer, og kan leies til selskap og andre arrangementer.

Lavvoen

Den naturskjønne beliggenheten og den storslåtte utsikten danner en eventyrlig ramme rundt arrangementet ditt. Lavvoen har et ildsted midt i rommet, og langs veggene finnes benker og bord. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvilket arrangement som kan avholdes. Utedoen i nærheten er en del av sjarmen.

Her er det godt med tumleplass for 30 personer, og lavvoen er et ypperlig valg for selskaper og arrangementer helt utenom det vanlige.

Kafeén

Masstua fra 1829 har tømmervegger med småruta vinduer og blondegardiner. Her har vi kafé med plass til 22 personer, og denne kan leies til møte/kurs og små selskaper. 

Kontakt oss om leie av lokale

Bruk skjemaet til å kontakte oss om leie av lokale.

Lokalet er ikke reservert før du mottar bekreftelse via mail.
Mail: hakon.fiskvik@ntebb.no
Tlf: (0047) 996 92 315
Tlf: (0047) 909 06 594
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form